Uw winterschilder

Winterschilder Content SchilderwerkenHeeft u onderhoud schilderwerk voor uw woning of appartement? Vraag dan in de periode van 1 november tot en met 31 maart naar het winterschildertarief.

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers.
Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en voorzieningen zijn wij in staat in veel gevallen ook het buitenschilderwerk van uw woning of appartement het gehele jaar door uit te voeren. Buiten gebeurt dat vaak door middel van steigerbouw, afschermingen en speciale 4-seinzoenen verven. Uiteraard kunt u ook dan volledig rekenen op onze kwaliteitsgaranties en deskundige begeleiding.
Daarnaast kunt u juist door de winterschilder voor uw buitenschilderwerk in te schakelen, 's zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten.

Naast schilderwerk kunnen wij u volledig ondersteunen bij het in kaart brengen en bij de uitvoering van het totale onderhoudspakket. Te denken valt hier aan stukadoorswerk, interieurbouw, glas- en timmerwerk.

Steeds meer mensen kiezen voor de gekwalificeerde winterschilders van Content Schilderwerken. Vanwege de kennis, de ervaring en de hoogwaardige producten waarmee wij werken. Maar ook zeker vanwege tijdsbesparing, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van het werk.

Schilderen in de winter in limburgBoven op de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het sterk verlaagde Btw-tarief op schilder- en stukadoorswerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Want dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 9% BTW. Daarnaast ontvangt u bij ons zowel op binnen schilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2023-2024 een extra winterschilderkorting van € 50,- per man per dag*.

Kortom, heeft u de komende winterperiode schilderplannen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.