Schilderen is meer dan alleen verfraaien

Schilderen is onderhoud plegen. Met een niet alleen mooi, maar ook duurzaam eindresultaat. Waarmee u jaren vooruit kunt. Onze schilders zijn vakmensen die hun ambacht verstaan en alles weten van verfsystemen. Zij zijn daardoor in staat opdrachtgevers optimaal te adviseren over de beste oplossingen.

De strenge milieueisen hebben de verfindustrie niet onaangeroerd gelaten. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Zo maken wij steeds meer gebruik van oplosmiddelvrije verven, binnen en buiten, die het milieu aanzienlijk minder belasten, geur arm zijn en dezelfde kwaliteit bieden.

Als erkend Betere Schilder hebben wij kwaliteitsborging hoog in het vaandel. In onze offertes omschrijven wij de kosten en de werkzaamheden helder en duidelijk. En gemaakte afspraken komen we gewoon na. Daar kunt u op vertrouwen. 

Schilderwerk

Uw huis is uw visitekaartje, zo mogelijk ook het onze. Het is dan ook belangrijk om uw huis van buiten goed te onderhouden. Uiteindelijk werkt dit in uw eigen voordeel. Denkt u maar eens aan bladders, houtrot etc. Wij kunnen u een gedegen en eerlijk advies geven komende uit kennis en ervaring. Wij werken met hoogwaardige producten en mensen zodat wij u volledige garantie op ons werk kunnen bieden. 

Schoon bedrijf

Voor de binnenkant van uw huis kunt U op ons rekenen als ‘schoon’ bedrijf. Wij werken met oplosmiddel vrije verf. Op woningen van 2 jaar en ouder en hoofdzakelijk particulier bewoond geldt een Btw-tarief van 9%.

Vakkennis schildersbedrijf

Schilder voor de omgeving Maastricht en LimburgVakkennis is enorm belangrijk, maar het is niet de enige voorwaarde om naar volle tevredenheid te kunnen adviseren. Hiervoor is ook een klantgerichte en dienstverlenende mentaliteit nodig. Als klant- en marktgerichte organisatie kunnen wij alleen goed functioneren als wij ervoor zorgen dat wij ook alle kennis over markten en producten in huis hebben. Bij Content Schilderwerken nemen wij goed de tijd om te luisteren naar uw wensen. Daarbij gebruiken wij onze kennis en ervaring om u op de beste manier, aangepast aan uw situatie, vooruit te helpen. Wij zijn u graag van dienst.

Meerjarenplanning

Een meerjarenplanning dat de conditie en daarmee de waarde van uw huis optimaliseert, tegen relatief lage kosten. Na een grondige inspectie stellen wij een gedegen onderhoudsplan op dat de basis vormt voor een gespecialiseerde offerte en een operationele planning van de te verrichten werkzaamheden. Zo heeft u een duidelijk inzicht in de kosten en hoeft u zich niet meer te bekommeren over de uitvoering van de werkzaamheden. Dat scheelt u tijd en kosten.

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat heel provincie Utrecht. Wij zijn voornamelijk te vinden in de omgeving van Utrecht, Soest, Amersfoort of andere plaatsen binnen de provincie Utrecht. Daarnaast zijn wij ook geen onbekende in buiten de provincie Utecht voor het ambachtelijke schilderwerk.

Materieel 

Graco Ultra Max II

Content Schilderwerken bezit over het beste materieel verkrijgbaar. Zo maken wij gebruik van Graco Ultra Max II, hiermee kunnen wij zowel binnen als buiten al uw latex schilderwerk nevelarm aanbrengen voor het meest egale eindresultaat. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over een Graco Eysy Jetroller waardoor we in 1 klap de verf kunnen aanbrengen en rollen.