Vloerafwerking

Betoncoating of gietvloeren: duurzame vloerafwerkingen 

ROLCOATING

Een betonnen ondergrond kan lang stof afgeven. Met een goed aangebrachte twee componenten epoxy vloercoating voorkomt u dit probleem en beschermt u de vloer tegen te snelle slijtage.

GIETVLOEREN

Betonnen gietvloerSpiegelglad, hygiënisch en fraai.

Het afwerken van een vloer met een drie componenten epoxy gietvloer zorgt voor een egale vloer die in vele kleuren kan worden gelegd.
Gekleurde verfchips aangebracht op de gietvloer geven een beperkte antislip laag en hebben een decoratief effect.

Gietvloeren zijn geschikt voor onder andere bedrijfshallen en kantines.
Een gietvloer kan in verschillende secties worden gegoten. Dat geeft mogelijkheden zoals het aanbrengen van looppaden in een afwijkende kleur.

GALERIJEN, BAKONNEN

Beton is een degelijk en stevig bouwmateriaal, en daarom zijn de meeste balkons, galerij van beton. Maar hoe sterk het ook is, het is vaak wel saai om naar te kijken. Gelukkig kunt u uw balkon van betonverf voorzien om het wat op te fleuren. Maar dat is niet de enige reden waarom een balkon met betonverf beschilderen een goed idee is!

Uw balkon, galerij van betonverf voorzien zorgt ook dat het beton goed beschermd wordt tegen de weersinvloeden. Vooral vocht kan beton flink aantasten en allerlei problemen en gevaarlijke situaties tot gevolg hebben. Door vocht kan namelijk betonrot ontstaan, en dat kan de hele constructie van het beton aantasten. Met een laag betonverf beschermt u uw betonnen balkon tegen vocht, waardoor dat niet meer de kans krijgt om in het balkon te dringen.

Vloerafwerking
Voor meer informatie over de creatieve mogelijkheden en praktische toepassingen van deze vloerafwerking, neemt u dan gerust contact met ons op.