Houtrot reparaties

Heeft u last van zacht hout, het afbladderen van verf of de aantasting van een constructie? Dan kunt u de kozijnen vervangen, maar u kunt ook denken aan houtrot reparaties. In het laatste geval repareert en conserveert u delen van de kozijnen. 

Een uniek systeem voor houtrot reparaties

Houtrot Reparaties via onze unieke methodeVoor houtrot reparaties gebruiken wij een uniek systeem: een compleet programma van (kunsthars) producten en vervangingstechnieken. Houten gevelelementen blijven zo duurzaam in stand. Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid en gecertificeerd.

Betaalbaar, duurzaam en materiaal besparend

Betaalbaar en duurzaam conserveren is beter dan kostbaar vervangen. Dat was het principe bij de ontwikkeling van dit systeem voor houtrot reparaties. Ook is het een snel toe te passen, materiaal besparende methode. Met optimaal resultaat. Zowel voor het oog als qua duurzaamheid.

Voor ieder houtrot probleem

Plaatselijke gebreken zijn ook geen probleemHet maakt niet uit hoe oud de kozijnen, ornamenten, deuren of ramen zijn. Voor elk houtrot probleem is er een oplossing.

Plaatselijke gebreken

Vaak vertoont slechts een klein deel van het hout gebreken. Onderdorpels en constructie-aansluitingen zijn bijvoorbeeld gevoelig voor houtrot. Complete vervanging is dan niet nodig. Met ons systeem kunnen wij deze plaatselijke aantastingen van houtrot verhelpen. De elastische combinatie van verlijming en afdichting is na het schilderwerk vrijwel onzichtbaar en weer langdurig bestand tegen alle invloeden van buitenaf. 


Vooral in sociale woningbouw

Houtrot reparaties worden hoofdzakelijk toegepast in de sociale woningbouw voor woningstichtingen en gemeenten.

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat heel provincie Utrecht. Wij zijn voornamelijk te vinden in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Soest of andere plaatsen binnen provincie Utrecht.